Blog ini dibangunkan pada 28 Nov 2009 iaitu hari yang sama diadakan Perhimpunan Perdana Keluarga Haji Salleh
Blog iko dibuek pado 28 Nov 2009 iaitu ari nan samo diadokan Parimpunan Pardano Kaluargo Haji Salleh

MAKLUMAT TERKINI

Warna hijau adalah dalam bahaso urang awak. Kok salah arok dapek dimaafkan


01/01/2011 - 1.00 pg
Selamat Menyambut tahun baru 2011. Semoga tahun baru ini lebih mendekatkan lagi tali silaturrahmi antara kita anak cucu cicit piut Haji Salleh.
Arkib MAKLUMAT TERKINI di sini
 
Jom sembang-sembang di sini. Nak komen ke, nak bagi cadangan ke, nak kutuk ke, semua boleh demi kebaikan bersama. Tolong bagi tau cucu cicit piut Haji Salleh yang lain-lain tu..
Molah sembang siko. Nak komen ko, nak bagi cadangan ko, nak kutuak ko, kasado buliah dami kabaikan basamo. Toloang bagi tau cucu cicik piuik Haji Salleh nan lain-lain tu..

07 Disember 2010

Majlis Perkahwinan Muhammad Zakir & Nabila HaniMuhammad Zakir bin Haji Ahmad Najib dan Nabila Hani bt Haji Mohd Noor telah selamat diijabkabulkan pada 4 Disember 2010 lalu di kediaman pengantin perempuan di Ipoh, Perak. Kini mereka sudah sah menjadi suami isteri. Majlis persandingan mereka diadakan di Dewan KEMAS Gopeng pada 5 Disember 2010 dalam suasana gilang gemilang.

Majlis perkahwinan sebelah pihak lelaki pula akan diadakan pada 11 Disember di Taman Mulia, Alor Setar, Kedah. Kepada sanak saudara yang telah dijemput, diharap dapat meluangkan masa dan memeriahkan majlis di rumah Tuan Haji Ahmad Najib bin Datuk Haji Hussain dan Puan Hajah Fathillah bt Ahmad Nasuruddin.

Keluarga Anak Cucu Haji Salleh dengan besar hati menyambut kehadiran Nabila Hani sebagai anggota keluarga besar ini. Semoga kedua mempelai akan berbahagia melayari kehidupan rumahtangga mereka sehingga ke akhir hayat. Amin.

0 comments:

Catat Ulasan